Doma Suite, kinky privé verblijf in een uitdagende suite

Den Haag, Nederland

062a483d30f674066b85972b837c63f9e01c6beb
Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden
De Doma SM Suite is een zeer uitdagende locatie voor een avontuurlijk afspraakje. De suite is al sinds '70 een begrip in de SM wereld, stijlvol gerenoveerd en voldoet aan je stoutste wensen. Vrijwel alle toys en tools zijn hier aanwezig om je fantasieën werkelijkheid te laten worden!

Deze locatie biedt:  

  • Privé verblijf in de wereldberoemde Doma Suite
  • Inclusief gebruik van kinky toys & tools
  • Luxe en stijlvolle inrichting
  • Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren tot 17:00 uur

De Doma suite is spannend, uitdagend en van alle gemakken voorzien in een luxe en stijlvolle sfeer. Er is een zeer brede keuze aan riemen, touwen, kettingen, sloten, zweepjes, klemmen, maskers, sekstoys en andere attributen. In de Suite zijn meerdere ligbedden met mogelijkheid tot bondage aanwezig, evenals verschillende bondagekruizen. Ook kun je gebruik maken van de kinky doktersstoel met beenklemmen voor een ondeugend en spannend rollenspel.

Verder is er een mooie badkamer met voldoende handdoeken en een ruim tweepersoons ligbad. Ook is er een ruime douche met shampoo en douchegel aanwezig. Tot slot is er een sfeervolle zithoek met een open haard waar je even kunt ontspannen of onder het genot van een drankje inspiratie kunt opdoen met films van Doma TV.

Na het klikken op Nu boeken ga je naar de beveiligde betaalpagina van Secret Rooms. Je kan kiezen of je via iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact of contant wil betalen. Er staat hier uitgebreide informatie over de diverse betaal methodes die wij hanteren. De beschikbare dagen en tijden worden door onze verhuurders zo actueel mogelijk bijgehouden en frequent geüpdatet. Mocht de locatie toch door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar zijn dan biedt Secret Rooms je een passend alternatief aan. Indien we geen geschikt alternatief kunnen vinden, of het is niet naar jouw wens, dan worden alle in ons bezit zijnde gegevens verwijderd. Uiteraard wordt, indien je al betaald hebt, direct je geld teruggestort.

Prijzen zijn voor 2 personen

Maak daarna een keuze uit de beschikbare tijden

Arrangementen

  • Verblijf onder het genot van een goede fles prosecco.
  • Een luxe fles Moët champagne voor een overgetelijke ervaring!
  • Bij welkomst staan er diverse hapjes voor je klaar waaronder toastjes, olijven, kazen en veel meer om je verblijf extra appetijtelijk te maken!